Confidentialitatea datelor/ Privacy policy 3.0

1. Ce sunt cookie-urile

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). Cookie-urile stabilite de operatorul site-ului web se numesc "cookies first party". Cookie-urile setate de alte parti decat operatorul site-ului web se numesc "cookies third party". Cookie-urile terta parte permit ca functiile si functionalitatile tertilor sa fie furnizate pe sau prin intermediul site-ului (de ex. colectare statistici, publicitate, continut interactiv media si analiza). Partile care au stabilit aceste cookie-uri terte pot recunoaste computerul atat atunci cand viziteaza site-ul in cauza, cat si cand viziteaza anumite alte site-uri web si / sau aplicatii mobile.

2. De ce folosim cookie-urile

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Toyamedical, pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta ( ex. Google, Facebook). De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Cum sunt folosite cookies de catre acest site?

In momentul in care vizitati site-ul se pot utiliza urmatoarele tipuri de cookies:
  • Cookie-uri de performanta si securitate a site-ului;
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
  • Cookie-uri de inregistrare;
  • Cookie-uri pentru publicitate;
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.
Exemple privind utilitatea cookies - nu este necesara autentificarea in site:
  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
  • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;
  • Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe internet (optiuni family mode, functii safe search);
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
  • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator;
  • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.

3. Ce tip de cookie-uri folosim

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web), iar fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. Folosim cookie-uri de tip primar (first party) si sunt esentiale si strict necesare pentru procesarea unei comenzi cat si de tip tertiar (third party) pentru colectare statistici, publicitate, continut interactiv media si analiza. Cookie-urile tertiare sunt reprezentate de catre serviciile Google si Facebook. Aveti dreptul sa decideti daca doriti sa acceptati sau sa respingeti modulele cookie. Puteti sa va exprimati preferintele in legatura cu cookie-urile existente pe site-ul nostru.
Informatii despre modul in care puteti controla cookie-urile utilizate in cadrul site-ului sunt prezentate mai jos.
1. Controalele browserului: Puteti seta sau modifica comenzile browserului dvs. web pentru a accepta sau a refuza cookie-urile. Daca alegeti sa respingeti modulele cookie, puteti utiliza in continuare site-ul online si produsele si / sau serviciile, desi accesul dvs. la anumite functii si zone ale site-ului poate fi restrictionat. Deoarece mijloacele prin care puteti refuza cookie-urile prin intermediul controalelor browserului dvs. web variaza de la un browser la altul, ar trebui sa vizitati meniul de ajutor al browserului dvs. pentru mai multe informatii.
2. Dezactivarea publicitatii bazate pe interese: majoritatea retelelor de publicitate va ofera o modalitate de a renunta la publicitatea bazata pe categorii de interese. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, vizitati http://www.aboutads.info/choices/ sau http://www.youronlinechoices.com. in cadrul acestor site-uri puteti opta de la ce companie puteti primi reclame. in cazul magazinului nostru Facebook si Google.
3. Publicitatea pe mobil: Puteti renunta la utilizarea identificatorilor dvs. de publicitate mobila pentru anumite tipuri de publicitate bazata pe categorii de interese, inclusiv cele efectuate de noi, accesand setarile din telefonul mobil apple sau android si respectand cele mai recente instructiuni publicate. Daca renuntati, vom elimina toate datele despre dvs. si nu va mai avea loc niciun fel de colectare sau urmarire a datelor. Identificarea aleatorie pe care noi (sau partenerii nostri terti) i-am atribuit-o anterior va fi, de asemenea, eliminata. Aceasta inseamna ca, daca intr-un stadiu ulterior, decideti sa va inscrieti, nu va exista corelarea datelor colectate ale aceluiasi utilizator si veti fi, in toate scopurile practice, un utilizator nou in sistemul nostru. 4. Unele browsere de internet - cum ar fi internet Explorer, Firefox si Safari - includ abilitatea de a transmite semnalele "Do not track" sau "DNT". Intrucat standardele uniforme pentru semnalele "DNT" nu au fost adoptate, site-ul noastru nu proceseaza in prezent si nu raspunde la semnalele "DNT" in mod standardizat.
5. Se pot folosi si plugin-uri de blocare a cookieurikor compatibile cu browser-ele pe care le folositi: UBlock, Ghostery, AdBlock, Privacy Badger.

3. Pagina CONFIDENTIALITATEA DATELOR

DECLARATIA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea SC Toya Medical Care SRL, persoana juridica cu sediul social in Str. Delinesti, nr. 6, Sector 6, Bucuresti, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/1031/2011 si 27982713, in calitate de operator, doreste sa va informeze despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul operatiuni referitoare la furnizarea serviciilor/produselor SC Toya Medical Care SRL catre clienti, in scopurile specificate mai jos.

Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor sunt SC Toya Medical Care SRL, persoana juridica cu sediul social in Str. Delinesti, nr. 6, Sector 6, Bucuresti, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/1031/2011 si 27982713.

Prin natura si procedurile serviciilor/produselor furnizate de SC Toya Medical Care SRL („produsele” sau „serviciile SC Toya Medical Care SRL”), utilizatorii acestora (“Clienti” sau „Utilizatori”) transmit anumite date personale utilizate pentru a asigura furnizarea si desfasurarea conform prevederilor legale si procedurilor proprii, in conditii optime si in siguranta a serviciilor.

Protejarea datelor cu caracter personal ale clientilor SC Toya Medical Care SRL si pastrarea acestora in siguranta este una din preocuparile importante ale SC Toya Medical Care SRL si agentilor, partenerilor, subcontractantilor implicati in furnizarea serviciilor.

Aceasta Declaratie privind Politica de confidentialitate reflecta politica de confidentialitate aplicata tuturor utilizatorilor serviciilor/produselor SC Toya Medical Care SRL astfel incat acestia sa fie informati si sa poata decide in cunostinta de cauza asupra modului in care datele lor personale care sunt colectate prin utilizarea serviciului sunt sau vor fi utilizate precum si a drepturilor pe care le au.

DATELE CU CARACTER PERSONAL Prin date cu caracter personal se inteleg atat datele cu caracter nepersonal, cat si datele cu caracter personal – informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un element de identificare, incluzand, dar fara a se limita la: (i) nume, prenume, adresa, e-mail, telefon (ex. fix, mobil, fax); (ii) informatii de natura financiara (ex. venituri, etc.); (iii) diverse informatii necesare sau solicitate de autoritati specifice furnizarii serviciilor/produselor; (iv) informatii rezultate ca urmare a monitorizarii video/audio in cazul in care Clientul viziteaza una din locatiile in care se furnizeaza serviciile/produsele SC Toya Medical Care SRL sau contacteaza serviciile de suport; (v) semnatura; (vi) orice alte informatii care deriva din acestea in urma prelucrarilor efectuate de SC Toya Medical Care SRL (ex., segmentarea clientelei in functie de diferite criterii, identificatorul unic generat la nivelul SC Toya Medical Care SRL pentru fiecare client in parte, informatii specifice serviciilor/produselor oferite de SC Toya Medical Care SRL etc.) si orice alte informatii care sunt necesare desfasurarii activitatilor SC Toya Medical Care SRL; (vii) iP-ul sau activitatile efectuate atunci cand navighezi pe site-ul nostru sau folosesti aplicatiile/serviciile SC Toya Medical Care SRL).

Prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, arhivare, stergerea, distrugerea etc.

COLECTAREA INFORMATIILOR Informatiile sunt colectate in procesul de oferire a serviciilor/produselor catre utilizatori sau potentiali utilizatori. Sursele principale de informatii sunt: 1. formularele utilizate pentru furnizarea serviciilor, date furnizate cand se utilizeaza website-urile sau aplicatiile SC Toya Medical Care SRL, alte mijloace de comunicare, chestionare pe care utilizatorii sau potentialii utilizatori ai serviciilor accepta (fara a fi obligati sa accepte) sa le completeze la cererea noastra, alte documente pe care utilizatorii sau potentialii utilizatori ni le pun la dispozitie la cererea noastra; 2. tranzactiile care au loc intre SC Toya Medical Care SRL si agentii/partenerii sai si intre acestia si utilizatorii serviciului; 3. surse externe – pentru indeplinirea obligatiilor specifice (institutii competente, registre publice, baze de date electronice, informatii disponibile in social media cat si pe internet, sau terti abilitati, detinatori de astfel de informatii, cum ar fi, dar fara a ne limita la urmatoarele: Oficiul National al Registrului Comertului, portalul instantelor de judecata din Romania administrat de Ministerul Justitiei, alti furnizori de date cu caracter personal etc.).

Colectam urmatoarele date:
Toyamedical.ro colecteaza date personale de la utilizatorii sai in trei modalitati:
- direct de la utilizator;
- date de trafic, de la browserul utilizatorului;
- prin intermediul cookie-urilor.

A. Date personale colectate direct.

Cand accesati Toyamedical.ro va putem cere numele, prenumele si/sau adresa de email, ca si alte date necesare pentru a va contacta. Aceste date sunt folosite, de exemplu, in scopul contactarii dvs. pentru a solutiona o reclamatie/solicitare a dvs. Putem solicita si alte date care pot constitui date cu caracter personal numai in masura in care sunt necesare pentru aceste scopuri.

Aceste date sunt pastrate pana la revocarea consimtamantului sau pana cand activitatea dvs. ne arata ca nu mai sunteti interesati de comunicarea noastra.

B. Date de trafic

Atunci cand vizitati un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-urile noastre, paginile vizitate. Toyamedical.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii pentru o perioada de timp determinata. Toyamedical.ro foloseste servicii externe de analiza a traficului, cum ar fi Google Analytics.

Aceste date sunt folosite exclusiv de catre Toyamedical.ro pentru imbunatatirea site-ului si serviciilor noastre, dar si pentru asigurarea securitatii site-ului nostru:

- date de navigare (IP-uri), care se inregistreaza automat in momentul in care un utilizator viziteaza site-ul si sunt utilizate cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea site-ului, pentru a-i putea observa corecta functionare in deplina securitate; - cookie-uri - per sesiune si fixe Scopul colectarii datelor tale este exclusiv acela de a raspunde eficient si prompt solicitarii tale, in toate etapele de interactiune.

SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Scopurile pentru care SC Toya Medical Care SRL prelucreaza datele cu caracter personal sunt:
1. identificarea utilizatorilor / potentialilor utilizatori prin intermediul mijloacelor de comunicare (ex. telefon, e-mail, posta, internet, aplicatii fixe sau mobile pe care Clientul le acceseaza in vederea utilizarii serviciilor furnizate),
2. identificarea utilizatorilor/potentialilor utilizatori in vederea indeplinirii obligatiilor legale care incumba SC Toya Medical Care SRL la furnizarea serviciilor;
3. monitorizarea operatiunilor si derularea serviciilor si furnizarea de servicii suport pentru utilizatori / potentiali utilizatori;
4. crearea sau analizarea de profiluri pentru imbunatatirea serviciilor si realizarea de sondaje precum si pentru efectuarea oricaror alte tipuri de promovare a serviciilor si/sau realizarea de activitati de marketing sau publicitate de tip general;
5. analizarea comportamentului oricarei persoane care acceseaza site-urile SC Toya Medical Care SRL, prin folosirea de cookies, cu scopul de a furniza continut (general si comercial) adaptat preferintelor utilizatorului, retine parolele, preferintele de limba, filtrelor de protectie a copiilor, limitarea frecventei de difuzare a reclamelor etc.;
6. efectuarea de analize interne (incluzand analize statistice) atat cu privire la servicii cat si cu privire la portofoliul de utilizatori/potentiali utilizatori, pentru furnizarea, imbunatatirea si dezvoltarea serviciilor, precum si efectuarea de studii si analize de piata cu privire la;
7. solutionarea oricaror situatii procedurale si/sau de natura juridica in legatura cu furnizarea serviciilor sau interesul societatii;
8. arhivare atat in format fizic cat si in format electronic a documentelor aferente furnizarii serviciilor si/sau corespondentei cu utilizatorii / potentialii utilizatori;
9. raportarea catre institutiile statului conform reglementarilor legale aplicabile SC Toya Medical Care SRL (ex.: autoritati de reglementare si autoritati legale).

TEMEIURILE PRELUCRARILOR DATELOR CU CARACTER PERSONAL SC Toya Medical Care SRL prelucreaza datele cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in baza urmatoarelor temeiuri: 1. Executarea contractului si pasii preliminari pentru acest contract (art. 6(1) b GDPR) – pentru datele colectate prin formularul de comanda sau datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu clientii;
2. Obligatii legale (art. 6 (1) c GDPR) pentru datele necesare pentru facturare;
3. Consimtamant (art 6 (1) a GDPR) pentru datele folosite pentru marketing pentru vizitatorii site-ului (e.g. abonarea la newsletter, cookie-uri de marketing, etc.);
4. Interesul legitim (art 6 (1) f GDPR pentru datele folosite pentru marketing pentru clientii actuali (conform art. legea 506/2004 art 12 (2)) ai toyamedical.ro, securitatea site-ului propriu toyamedical.ro (considerent 49 GDPR) si datele folosite intern pentru optimizarea site-ului propriu toyamedical.ro (si anonimizate sau pseudonimizate, dupa caz).

ESTE OBLIGATORIE PENTRU UTILIZATOR COMUNICAREA DATELOR? CARE SUNT CONSECINTELE IN CAZ DE REFUZ? Prelucrarile datelor cu caracter personal solicitate utilizatorilor/potentialilor utilizatori de catre SC Toya Medical Care SRL in vederea furnizarii serviciilor sunt considerate strict necesare pentru furnizarea serviciilor conform prevederilor legale si procedurilor SC Toya Medical Care SRL. Refuzul de a furniza astfel de date ne pune in imposibilitatea de a furniza serviciile. Utilizatorul poate opta sa nu i se prelucreze datele in scopuri de marketing direct.

DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, societatea poate dezvalui datele Clientilor, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoastere, catre urmatoarele categorii de terti: ● autoritati de reglementare si autoritati legale
● parteneri contractuali (ex. agenti ai societatii, auditori, consultanti etc.), unii avand si calitatea de persoane imputernicite de operator cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Acesti parteneri contractuali isi desfasoara activitatea comerciala si in Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi folosite in limita obligatiilor pe care si le-au asumat fata de societate. Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele imputernicite de noi cu prelucrarea lor sunt limitate la minimul necesar de date cu caracter personal in vederea realizarii serviciilor respective si, totodata, le solicitam sa nu foloseasca datele cu caracter personal in niciun alt scop.
Depunem toate eforturile sa ne asiguram ca toate entitatile cu care noi lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate. De asemenea, unii dintre ei sunt la randul lor operatori care isi desfasoara activitatea comerciala si in Romania, cum ar fi furnizori ai serviciilor de plata in calitate de agenti.
Unii dintre ei sunt terte parti care nu au rolul de a prelucra datele cu caracter personal, dar pot avea acces la ele in vederea indeplinirii obligatiilor lor sau in interactiunea lor cu societatea, dupa cum ar fi societati de mentenanta tehnica, auditori financiari sau prestatori de servicii juridice.
Datele cu caracter personal mentionate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmise unor parti terte in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in activitati de control cu privire la serviciile, activitatile sau activele societatii, care solicita societatii sa furnizeze informatii, in baza obligatiilor legale care incumba societatii; (ii) pentru indeplinirea unei cerinte legale, inclusiv cele legate de furnizarea serviciilor, sau pentru protejarea drepturilor si activelor societatii noastre sau ale altor entitati sau persoane, dupa cum ar fi instantele de judecata; (iii) parti terte achizitoare, in masura in care activitatea societatii ar fi (total sau partial) transferata, iar datele cu caracter personal are persoanelor vizate ar fi parte din activele reprezentand obiectul tranzactiei. De asemenea, pentru scopul prelucrarii reglementat mai sus, putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal societatilor care fac parte din grupul SC Toya Medical Care SRL, companii care vor fi supuse instructiunilor societatii in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Pentru mai multe informatii vizitati: https://www.toyamedical.ro.

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN AFARA TARII In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele cu caracter personal ale Clientilor pot fi transferate in afara tarii catre state din Uniunea Europeana (“UE”) sau din spatiul Economic European (“SEE”). Astfel, informam Clientii, prin prezenta, ca orice transfer efectuat de catre societate catre un stat membru UE sau SEE va respecta prevederile legale din Regulamentul General privind protectia datelor nr. 2016/679 adoptat de Parlamentul European (“GDPR”).

DURATA PRELUCRARII Vom stoca datele cu caracter personal ale Clientilor doar pentru perioada de timp necesara atingerii scopurilor prelucrarii, asa cum sunt ele mentionate mai sus, si cu respectarea reglementarilor legale in vigoare inclusiv, dar fara a se limita la dispozitiile in materia arhivarii.

CE SE INTAMPLA CU DATELE UTILIZATORILOR CU CARACTER PERSONAL DUPA CE PRELUCRAREA INCETEAZA Dupa momentul in care durata prelucrarii mentionata mai sus expira si societatea nu mai are motive legale sau un interes legitim cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, datele cu caracter personal vor fi sterse in conformitate cu procedurile societatii, care pot implica arhivarea, anonimizarea, distrugerea.

PROCESUL DECIZIONAL AUTOMATIZAT SI CREAREA DE PROFILURI Datele cu caracter personal mentionate in prezenta pot fi supuse unor procese decizionale automatizate, inclusive creare de profiluri.

SECURITATEA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL Societatea evalueaza si imbunatateste in mod constant masurile de securitate implementate in vederea asigurarii unei prelucrari a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.
Masuri luate pentru asigurarea securitatii datelor cu caracter personal
1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal, pot accesa baza de date doar cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea.
2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
3. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale). Sediul societăţii este dotat cu sistem de alarmă, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, protejate de parolă. Informaţiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au acces doar angajaţii societăţii, cărora le incumbăobligaţia de confidenţialitate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN CEEA CE PRIVESTE PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL In contextul prelucrarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor / potentialilor utilizatori, persoana vizata are urmatoarele drepturi:
1. Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR. Permite persoanelor vizate sa stie, chiar de la momentul la care se face colectarea modul in care se vor utiliza acele date, catre cine vor fi ele dezvaluite ori transferate, ce drepturi au persoanele in cauza cu privire la datele prelucrate etc.;
2. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate – art. 15 GDPR. Permite persoanei sa obtina, din partea SC Toya Medical Care SRL, o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la alte informatii utile;
3. Dreptul la rectificarea sau stergerea datelor – art. 17 GDPR. Permite persoanei sa obtina din partea SC Toya Medical Care SRL stergerea/rectificarea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi: unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare; datele sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare; datele sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale sau sunt prelucrate pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta;
4. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii – 18 GDPR: aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazurile in care: (i) considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care sa permita operatorului sa verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, dar nu doriti sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date; (iii) in cazul in care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra aveti nevoie de date pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care sa verificam daca temeiurile legitime ale operatorului de date prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate;
5. Dreptul la portabilitatea datelor – 20 GDPR. Reprezinta dreptul de a va primi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat SC Toya Medical Care SRL intr-o forma structurata, utilizata in mod curent si care poate fi citita automat, precum si dreptul de a transfera respectivele date catre un alt operator, in cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau executarea unui contract si este efectuata prin mijloace automate;
6. Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pana in momentul respectiv; 7. Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal – art 21 GDPR – din motive legate de situatia particulara in care va aflati, atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe interes legitim, precum si de a va opune, in orice moment, prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;
8. Dreptul de a nu fi obiectul unei decizii bazate exclusive pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
9. Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente. Politica de protejare a datelor se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
● Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
● Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
● Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
● Datele personale vor fi corecte, si acolo unde este necesar, actualizate;
● Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
● Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
● toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
● Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
● Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

MODIFICARI ADUSE ACESTEI DECLARATII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SC Toya Medical Care SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezenta Declaratie – Politica de confidentialitate fara o instiintare prealabila, in conformitate cu legislatia in vigoare. In masura in care prezenta Declaratie va suferi modificari, SC Toya Medical Care SRL va publica pe site o versiune actualizata. Va rugam sa revedeti Declaratia – Politica de confidentialitate din timp in timp, fie pe site-ul SC Toya Medical Care SRL fie in locatiile unde sunt disponibile serviciile, pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acesteia.

Exercitarea drepturilor mentionate mai sus poate fi facuta in orice moment. In vederea exercitarii acestor drepturi, va recomandam sa folositi formularele care pot fi gasite pe website-ul www.toyamedical.ro sau prin transmiterea unei notificari in format electronic la urmatoarea adresa: office@toyamedical.ro sau a unei notificari scrise, datate si semnate, la adresa: Str. Delinesti, nr. 6, Sector 6, Bucuresti.